Hoi, ik ben Wylou!

Dit is Wylou. Ze is nog een ukkie en woont sinds kort bij haar puppypleeggezin, waar ook 3 katten wonen. Ze lijkt niet bang uitgevallen, deze dame. Wil je weten wat Wylou leert om geleidehond te worden? Meld je dan aan als sponsor!

Sponsor Wylou
Profiel foto Wylou
15 feb

Voorproefje van het dagboek

Dit is een voorbeeld van het dagboek van Wylou. Als je Wylou sponsort krijg je iedere week de leukste updates zoals deze!

Wylou wordt als eerste geboren

Wylou wordt als eerste geboren

Een dag voor de bevalling rolt moederhond Usha nog vrolijk door de sneeuw in de tuin, maar dan moet ze aan de bak. Op 15 februari om 08.54 uur wordt Wylou als eerste geboren. Ze weegt 520 gram en op haar rechter achterpootje heeft ze één witte teen. Een paar uur later is Usha moeder van zeven gezonde pups. Vijf teefjes, twee reutjes, waarvan drie blond en vier zwart. Een mooie mix. Qua ras is dit nest ook een mix: er zit golden retriever, herder en labrador in. Usha pakt haar moederrol weer fantastisch op – het is haar 3e nest - en zorgt goed voor haar kroost. Natuurlijk krijgt ze daarbij alle ondersteuning van het fokgastgezin waar ze woont. Met vaderhond Chris hebben de puppy’s verder geen contact, maar hij heeft wel zijn goede genen doorgegeven aan dit fraaie stel.
Onze website gebruikt cookies