Hoi, ik ben Wylou!

Dit is Wylou, al bijna 12 maanden oud. Ze woont samen met een fijne pleegbaas en 3 katten. Soms kun je haar door Amsterdam centrum zien lopen, maar ze rent ook graag door het natuurgebied. Weten wat Wylou leert om geleidehond te worden? Meld je dan aan als sponsor!

Sponsor Wylou
Profiel foto Wylou
15 februari 2021

Wylou is als eerste geboren in een nest van zeven. Moederhond Usha en vaderhond Chris zijn ontzettend trots op hun nakomelingen. Maar hoe onderscheid je die pups van elkaar? Nou, Wylou maakt het lekker makkelijk: Niet alleen is ze blond maar op haar linker achterpootje heeft ze ook nog een witte teen! Wylou is een mix uit golden retriever, herder en labrador. 

 

Geboorte

15 februari 2021

 

Tijdstip

08:54 uur

 

Gewicht

520 gram

Wylou is nog een ukkie. Haar eerste weken brengt ze door bij de fokgastfamilie, waar zij samen met haar broertjes en zusjes speelt en knuffelt. Uiteraard kost spelen en groeien veel energie, daarom zoeken Wylou en haar broertjes en zusjes graag samen een lekker slaapplekje in het donutmandje of tegen een grote knuffel of nestgenoot aan.

Volg Wylou vanaf 8,- per maand

Wil jij de avonturen van Wylou volgen? Dat kan al vanaf 8,- per maand en is elke maand opzegbaar.

Volg Wylou right-arrow  

Voorproefje van het dagboek

Dit is een voorbeeld van het dagboek van Wylou. Als je Wylou sponsort krijg je iedere week de leukste updates zoals deze!

Wylou wordt als eerste geboren

Wylou wordt als eerste geboren

Een dag voor de bevalling rolt moederhond Usha nog vrolijk door de sneeuw in de tuin, maar dan moet ze aan de bak. Op 15 februari om 08.54 uur wordt Wylou als eerste geboren. Ze weegt 520 gram en op haar rechter achterpootje heeft ze één witte teen. Een paar uur later is Usha moeder van zeven gezonde pups. Vijf teefjes, twee reutjes, waarvan drie blond en vier zwart. Een mooie mix. Qua ras is dit nest ook een mix: er zit golden retriever, herder en labrador in. Usha pakt haar moederrol weer fantastisch op – het is haar 3e nest - en zorgt goed voor haar kroost. Natuurlijk krijgt ze daarbij alle ondersteuning van het fokgastgezin waar ze woont. Met vaderhond Chris hebben de puppy’s verder geen contact, maar hij heeft wel zijn goede genen doorgegeven aan dit fraaie stel.
Onze website gebruikt cookies